اختتامیه اولین دوره مسابقات دانش آموزی پهپاد ایرانی

مسابقات دانش آموزی پهپاد ایرانی

اولین دوره مسابقات دانش آموزی پهپاد ایرانی توسط شرکت کاوشگرکهکشان ذیل مرکز رشد واحدهای فناور هوافضا مستقر در پژوهشگاه هوافضا، با هدف ایجاد خلاقیت و نوآوری، استفاده کاربردی از مفاهیم آموخته شده در کتب درسی، بیان ساده و قابل فهم دانش هوافضا در سطح دانش آموزی، افزایش توان فنی و تجربی دانش آموزان و تمرین کارگروهی، طراحی و برگزار شد.

ثبت نام این مسابقات از فروردین ماه سال جاری، در دو گرایش گلایدر و کوادکوپتر دست ساز آغاز شد.

مسابقه گرایش گلایدر در روز پنجشنبه ۵ اردیبهشت و مسابقه گرایش کوادکوپتر دردو بخش چالش علمی و عملی در روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت برگزار شد و دانش آموزان در قالب گروه های ۲ الی ۶ نفره با هم به رقابت پرداختند.

این دوره از مسابقات با برگزاری مراسم اختتامیه در روز یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ماه، در محل پژوهشگاه هوافضا و معرفی نفرات برتر پایان یافت.

در این مراسم ابتدا مختصری از فعالیت ها، دستاوردها و چشم اندازهای پژوهشگاه هوافضا بیان شد.

سپس در هیجان انگیزترین قسمت مراسم تیم های برتر در هر گرایش معرفی شدند و با حضور دکتر موسوی، ریاست محترم مرکز رشد واحدهای فناوری هوافضا و دکتر جهرمی،عضو هیئت علمی پژوهشگاه هوافضا، تقدیرنامه و جوایز نقدی تقدیم آن ها شد.

آخرین بخش، حاضرین از موزه پژوهشگاه هوافضا بازدید کرده و با کاوشگرهای ساخته و پرتاب شده‌ی ایرانی آشنا شدند و به این ترتیب پرونده اولین دوره مسابقات دانش آموزی پهپاد ایرانی بسته شد.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها اختتامیه اولین دوره مسابقات دانش آموزی پهپاد ایرانی