بازدید دانش‌آموزان از پژوهشگاه هوافضا

بازدید

روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه، در راستای برنامه های ترویجی پژوهشگاه برای نوجوانان، تعدادی از دانش-آموزان و مربیان دبیرستان دخترانه حضرت نبی اکرم (ص) از پژوهشگاه هوافضا بازدید کردند.

در ابتدا سرکار خانم مهندس شیریان ضمن معرفی پژوهشگاه، توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و ماموریت‌های پژوهشگاه ارائه دادند. در ادامه خانم مهندس قوامی ، از دانش‌آموختگان رشته مهندسی هوافضا و فعال حوزه هوانوردی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص رشته مهندسی هوافضا و رشته هوانوردی، به سوالات دانش‌آموزان در این زمینه نیز پاسخ دادند.

پس از پخش کلیپ معرفی پژوهشگاه، آقای دکتر صبوحی، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی، مطالب تکمیلی در خصوص فعالیت های علمی و پژوهشی پژوهشگاه، رسالت و دستاوردهای پژوهشگاه، پرتاب‌های موفق راکت‌های کاوش و فعالیت‌های جاری پژوهشگاه ارائه دادند که مورد توجه دانش‌آموزان قرار گرفت.

در ادامه بازدیدکنندگان از موزه، کاوشگرهای مستقر در طبقة همکف، مرکز رشد پژوهشگاه وشرکت‌های فعال در این مرکز دیدن کردند و آقای مهندس کریمی به سؤالات بازدیدکنندگان پاسخ دادند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها بازدید دانش‌آموزان از پژوهشگاه هوافضا