کارگاه آموزشی «روش های نوین و استاندارد ارائه های کتبی و شفاهی»

روش های نوین و استاندارد ارائه های کتبی و شفاهی

پژوهشگاه هوافضا برگزار می کند:

کارگاه آموزشی «روش های نوین و استاندارد ارائه های کتبی و شفاهی»

چکیده:

با پیشرفت روز افزون علم و گسترش دنیاي فناوري، سطح و کیفیت ارائه ها نیز بالاتر رفته و در مجلات علمی، سمینارها و کنفرانس هاي مختلف مطالب جدیدي به صورت ابتکاري و تازه در چارچوب استانداردها بیان می شوند. بنابراین، لازم است علاوه بر آگاهی از روش هاي استاندارد ارائه ، فرد بتواند مطالب و اطلاعات علمی خود را به بهترین نحو ممکن ارائه دهد، چرا که یک ارائه مناسب و استاندارد ابزاري قدرتمند به منظور بیان بهتر مفاهیم و توانایی علمی ارائه دهنده است. در این کارگاه تلاش می‌شود روش‌های استانداردی جهت افزایش توانایی ارائه به صورت کتبی و شفاهی معرفی شود.

هزینه ثبت نام :  6,750,000  ریال

زمان:

•  قسمت اول: سه شنبه 27 آذر، ساعت 9 تا 12
  •  قسمت دوم: سه شنبه 27 آذر، ساعت 14 تا 17
  •  قسمت سوم: چهارشنبه 28 آذر، ساعت 14 تا 17

• محل برگزاری: سالن اجتماعات پژوهشگاه هوافضا
  • ثبت نام برای دانشجویان پژوهشگاه هوافضا رایگان بوده  و برای سایر دانشجویان با 50% تخفیف انجام می شود.
  • برای شرکت کنندگان گواهی حضور صادر می شود.
  • لطفا جهت ثبت نام و هماهنگی برای حضور حداکثر تا یک روز قبل از کارگاه ، با شماره تلفن 88366030 داخلی 343 یا 164 تماس حاصل نمائید.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها کارگاه آموزشی «روش های نوین و استاندارد ارائه های کتبی و شفاهی»