در این نمایشگاه، برای نخستین بار، به همت مرکز ملی فضایی ایران، پاویون مشترکی با حضور همه دست‌اندرکاران حوزه فضایی کشور برپا شد. در این پاویون، مراکز پژوهشی و آموزشی از جمله پژوهشگاه هوافضا، پژوهشگاه فضایی، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی شریف، سازمان فضایی ایران، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ و نقل پیشرفته، گروه فضایی صاایران، سازمان جغرافیایی و بخش خصوصی حضور پیدا کردند.

مراسم افتتاحیه این رویداد مهم، با حضور مسئولان کشوری و لشگری در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش در تاریخ 5 آذر برگزارشد و سپس نمایشگاه با حضور مسئولان و علاقه­مندان در مکانی به وسعت حدود 17 هزار مترمربع و در سه سالن سرپوشیده با حضور 100 شرکت داخلی وخارجی  و نمایندگانی از کشورهای روسیه، آلمان و ایتالیا آغاز به کار کرد. هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنا شدن بازدیدکنندگان با محصولات و تجهیزات به روز صنایع هوایی، هواپیمایی و فضایی و معرفی توانمندی این حوزه ها بود.

پژوهشگاه هوافضا با ارائه تعدادی از دستاوردهای خود، از جمله کاوشگر پیشگام که حامل اولین میمون فضایی ایران بوده است، ماک‌آپ کپسول حامل انسان و سیلندر سامانه خدمات کاوشگر در نمایشگاه فوق شرکت داشت. همچنین، تعدادی کتب و نشریات انتشارات پژوهشگاه نیز در معرض بازدید عموم قرار گرفت. در طول نمایشگاه آقای دکتر امی، رئیس پژوهشگاه، آقای دکتر طیبی رهنی، معاون پژوهشی و تنی چند از اساتید پژوهشگاه از غرفه پژوهشگاه دیدن کردند.

آقای دکتر امی علاوه بر دیدار و گفتگو با مسئولین و مدیران سازمان های مختلف به سوالات خبرنگاران در خصوص چشم انداز فعالیت های پژوهشگاه پاسخ دادند.

همزمان با برپایی پاویون فضایی در این نمایشگاه، دو پنل تخصصی و چندین کارگاه آموزشی نیزدر زمینه علوم فضایی و کاربردهای آن با هماهنگی مرکز ملی فضایی و با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه فضایی کشور، من جمله متخصصان پژوهشگاه، برگزار شد.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی با حضور بخش فضایی کشور از تاریخ 5 تا 8 آذرماه در جزیره کیش برگزار شد.