نشست حقوق فضا در هفته جهانی فضا

هفته جهانی فضا

پژوهشگاه هوافضا طبق سنوات گذشته با سازمان فضایی ایران برای ارائه کارگاه آموزشی حقوق فضایی در هفته فضا همکاری و مشارکت نمود. علاوه بر موسسه حقوق عمومی دانشگاه تهران که در همایش‌های سال گذشته همکاری داشت، امسال برای توسعه حقوق فضا، دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی نیز همکاری داشت. در نهایت، نشست حقوق فضا در هفته فضا در تاریخ 97/07/17 در تالار عدالت دانشگاه شهید بهشتی با همکاری پژوهشگاه هوافضا، دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، سازمان فضایی ایران و موسسه حقوق عمومی دانشگاه تهران  برگزار شد.

شایان ذکر است که در افتتاحیه این نشست جناب آقای دکتر براری،رئیس محترم سازمان فضایی در خصوص اهمیت حقوق فضا و ظرفیت‌سازی آن در کشور و همچنین حمایت سازمان فضایی ایران از آموزش و پژوهش در حوزه حقوق فضا سخنرانی نمودند.

در راستای برگزاری بهتراین نشست، دو سخنران علمی-فنی و حقوقی از پژوهشگاه هوافضا معرفی شدند که آقای دکتر محمودیان سخنرانی با عنوان «معرفی سیستم‌های ناوبری فضایی موجود و کاربرد آن در حوزه ناوبری و علوم فضایی» و آقای دکتر کاظمی سخنرانی با عنوان «ابعاد حقوقی بهره‌برداری و استفاده از منابع فضای ماوراءجو» ارائه نمودند. همچنین، آقای دکتر محمودی سخنرانی با عنوان «مبانی و اشکال حقوقی همکاری، اطلاع‌رسانی و مشورت در فعالیت‌های فضایی» و آقای سیاپوش از دانشگاه شهید بهشتی سخنرانی با عنوان «اهمیت و نحوه آماده‌سازی جهت شرکت در مسابقات شبیه‌سازی دادگاه‌ها» ارائه دادند. علاوه‌براین، سرکار خانم قائم مقامی، از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، سخنرانی در خصوص معرفی وبسایت دفتر امور فضای ماوراءجو سازمان ملل، کمیته استفاده صلح‌آمیز از فضای ماوراءجو و زیرکمیته‌های فرعی آن ایراد نمودند.

از آنجاکه نشست حقوقی امسال در خصوص تشویق دانشجویان حقوق برای شرکت در دادگاه‌های نمایشی (Moot Court) ملی و بین‌المللی بود، دانشجویان سال قبل که در دوره‌های بین‌المللی دادگاه‌های نمایشی شرکت داشتند، تجربیات خود را برای دانشجویان علاقه‌مند ارائه نمودند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها نشست حقوق فضا در هفته جهانی فضا