هفته جهانی فضا در پژوهشگاه هوافضا

هفته فضا

هفته جهانی فضا هر سال در روزهای 4 تا 10 اکتبر با یک شعار محوری در سراسر جهان  برگزار می‌شود. براساس اعلام کمیته جهانی برگزاری مراسم هفته فضا، شعار امسال «فضا جهان را متحد می کند» انتخاب شد که سبب همسویی کلیه برنامه‌های پیش‌بینی شده این هفته بر اساس شعار فوق می‌باشد.

پژوهشگاه هوافضا امسال نیز همچون سال‌هاي گذشته به همین مناسبت و جهت ترویج فرهنگ هوافضایی در میان جوانان و نوجوانان، در تاریخ 17 مهر ماه برنامه بازدید دانش‌آموزی را ترتیب داد و با همکاری پژوهشسرای آموزش و پرورش از حدود 40 نفر از دانش‌آموزان مقطع دهم و یازدهم متوسطه دعوت کرد تا با حضور در پژوهشگاه از نزدیک با فعالیت‌های این پژوهشگاه در زمینه کاربردهای علوم فضایی آشنا شوند.

این مراسم از ساعت 9 الی 12 برگزار شد که در ابتدا آقای دکتر امی، رئیس محترم پژوهشگاه، ضمن خیر مقدم به دانش‌آموزان در خصوص تاریخچه هفته جهانی فضا و اکتشافات فضایی انسان توضیحاتی ارائه نمودند و سوالاتی مطرح کردند که در ادامه برنامه به سه نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده بودند به قید قرعه جوایز ارزنده ای اهداء شد.

مراسم با پخش فیلم معرفی پژوهشگاه ادامه یافت. در ادامه آقای دکتر صبوحی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی پژوهشگاه درباره انواع مدارهای ماهواره‌ای و اولین ماهواره جهان و ایران صحبت کردند. در ادامه، ایشان به معرفی کاوشگرهای فضایی که در پژوهشگاه طراحی و توسعه یافتند، ویژگی‌های آنها و موجودات زنده‌ای که به وسیله آنها به فضا پرتاب شدند، توضیحاتی ارائه نمودند. ایشان همزمان با توجه به موضوع سخنرانی سوالاتی مطرح کردند و به بهترین پاسخ‌ها جوایزی اهدا شد.

مراسم با پخش فیلم کوتاهی درباره فناوری‌های فضایی ادامه یافت. سپس، میهمانان به استراحت، پذیرایی و  بازدید از نمایشگاه دائمی کاوشگرهای بازیابی شده در پژوهشگاه و دیدن خانواده میمون‌های فضایی پرداختند.

در انتهای مراسم، دانش آموزان بازدیدی از شرکت پردیس کهکشان که یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه می باشد، داشتند. این شرکت در زمینه طراحی و تولید ابزار آموزشی علوم هوافضایی فعالیت می‌کند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها هفته جهانی فضا در پژوهشگاه هوافضا