برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌های تدوین پروپوزال و طرح

محمدرضا کلیچ

کارگاه آموزشی 4 ساعته با عنوان «مهارت‌های تدوین پروپوزال و طرح» در روزهای چهارشنبه 21 شهریور و 4 مهرماه، توسط آقای مهندس محمدرضا کلیچ، پژوهشگر ارشد پژوهشگاه فضائی (سازمان فضائی ایران)، در پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.

این کارگاه آموزشی علاوه بر اساتید و کارشناسان پژوهشگاه هوافضا، مورد استقبال تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه های کشور قرار گرفت. در این کارگاه، آقای مهندس کلیچ ضمن تبیین تفاوت‌های طرح و پروپوزال، الزامات اولیه تدوین آنها مانند کارفرما شناسی، ماهیت شناسی، سیستم شناسی و غیره را معرفی نمودند. در ادامه، ایشان به روش‌های شناسایی ریسک، انتخاب راهکارهای مناسب و در نهایت ساختار تدوین یک طرح یا پروپوزال موفق پرداختند.

در انتها، آقای مهندس کلیچ ضمن معرفی کتاب اخیر خود در این زمینه، چندین کتاب معتبر دیگر نیز به شرکت‌کنندگان معرفی نموده و به سوالات ایشان پاسخ دادند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌های تدوین پروپوزال و طرح