برگزاری سخنرانی علمی پروفسور داود دومیری گنجی

داود دومیری گنجی

در پی برگزاری هفتگی سخنرانی‌های علمی در پژوهشگاه هوافضا، روز چهارشنبه  7 شهریور 1397، این پژوهشگاه میزبان جناب آقای دکتر داود دومیری گنجی، رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، استاد تمام دانشگاه صنعتی بابل و پژوهشگر برتر کشور بود. ایشان سخنرانی خود را با عنوان «روش‌های نوین در حل مسائل غیر خطی» در جمع تعدادی از اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارشناسان علاقه‌مند ارائه دادند.

در این جلسه به تشریح مسائل غیر خطی در علوم و مهندسی و نیز روش‌های متداول برای حل آنها پرداخته شد. سپس، روش‌های نوین حل این‌گونه مسائل، مانند روش‌های AGM و FlexPDE معرفی شدند. در ادامه آقای دکتر دومیری گنجی با ذکر نمونه‌هایی از حل مسائل به این دو روش و تفاوت آنها با روش‌های پیشین توضیحات تکمیلی ارائه و مقالات و کتب اخیر خود در این زمینه را معرفی نمودند.

در انتهای جلسه، تفاهم‌نامه مشترکی در زمینه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی میان پژوهشگاه هوافضا به نمایندگی آقای دکتر امی و دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به نمایندگی آقای دکتر دومیری گنجی به امضای طرفین رسید.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها برگزاری سخنرانی علمی پروفسور داود دومیری گنجی