برگزاری مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران

اختتامیه کن ست

مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران در روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه با معرفی و تقدیر از تیم‌های برگزیده در محل پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.

این مراسم در دو بخش برگزار شد که در بخش نخست تیم‌های برتر ضمن ارائه دستاوردهای خود در این مسابقات، کلیپی از روند ساخت، تست و عملیات کن‌ست خود را ارائه دادند. در بخش دوم، دکتر فضیلتی، رئیس محترم کمیته داوری، خلاصه‌ای در مورد روند داوری این دوره ارائه دادند. سپس، دکتر محمدی امین، دبیر محترم مسابقات، ضمن ارائه آمار، توضیحاتی در مورد این دوره مسابقات ارائه نمودند. در ادامه مراسم، آقای دکتر امی رئیس محترم پژوهشگاه هوافضا و کاپیتان رضوی معاون مرکز ملی فضایی ایران نیز سخنرانی کردند. در انتها اهدای جوایز تیم‌های برتر انجام پذیرفت.

این دوره از مسابقات، مانند دوره قبل، با حمایت مرکز ملی فضایی ایران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در دو کلاس سنجشی-ارتباطی و علمی-اکتشافی برگزار شد. در کلاس سنجشی-ارتباطی، تیم کیان از دانشگاه شهرکرد موفق به کسب رتبه نخست شد. همچنین، تیم‌های تبریزست از دانشگاه تبریز و خاوران از موسسه غیرانتفاعی خاوران در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. در کلاس علمی-اکتشافی تیم شهید ستاری از دانشگاه هوایی شهید ستاری موفق به کسب رتبه نخست شد و تیم‌های زیست آفاق از پژوهشگاه هوافضا و لازاروس از دانشگاه صنعتی شریف در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. تیم‌های برتر این دوره، لوح تقدیر، تندیس مسابقات و جوایز نقدی خود را از آقای دکتر امی، رئیس محترم پژوهشگاه و کاپیتان رضوی، معاون محترم مرکز ملی فضایی، دریافت نمودند. همچنین، در این دوره برای نخستین بار به بهترین مستندسازی و کلیپ ساخته شده توسط تیم‌ها جوایز نقدی اهدا شد.

از نکات مهم این مراسم، حضور پروفسور گودرز احمدی، استاد دانشگاه کلارکسون آمریکا، و ارائه شفاهی دستاوردهای تیم‌های برتر به همراه پخش کلیپ مراحل ساخت کن ست هر تیم بود.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها برگزاری مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران