سخنرانی علمی

در راستای طرح ارتقای پژوهشگاه هوافضا به تراز بین‌الملل و به دعوت جناب آقای دکتر امی ریاست پژوهشگاه و دکتر محمد طیبی رهنی معاون پژوهشی پژوهشگاه، نشست علمی با حضور پروفسور گودرز احمدی عضو هیأت علمی دانشگاه کلارکسون آمریکا و چهره ماندگار سال 1381 با موضوع «شبیه‌سازی جریان دوفازی–Two Phase Flow Modling» بعد از ظهر روز چهارشنبه مورخ 19/02/1397 ساعت 16:30 با حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه و مهمانان خارج از پژوهشگاه و برخی از چهره‌های فعال در زمینه مکانیک و هوافضا برگزار خواهد شد.

پرفسور گودرز احمدی (۱۳2۲-تهران)، استاد مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا در دانشگاه کلارکسون آمریکا است. وی از برگزیدگان دومین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی مکانیک است. احمدی تاکنون بیش از 530 مقاله در ژورنال‌های مختلف، 3 عنوان تألیف کتاب و مقالات متعددی را در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی منتشر ساخته است. در کارهای تحقیقاتی معتبر، چیزی در حدود 15000 بار به تولیدات علمی این استاد برجسته ارجاع شده است. همچنین، وی تاکنون بیش از 1000 سخنرانی، در کنفرانس‌های ملی و بین المللی انجام داده است و به عنوان سردبیر و عضو هیئت تحریریه 11 مجله بین‌المللی سابقه فعالیت دارد. هم‌اکنون، پروفسور احمدی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کلارکسون آمریکا، تیم اداری و اجرایی این دانشکده را رهبری می‌کند که در میان اعضای آن چهره‌های برجسته علمی و تحقیقاتی علوم مکانیک، رایانه، مهندسی، شیمی و اعضای هیات علمی دانشگاه به چشم می خورند. پروفسور احمدی از زمان پیوستن به دانشگاه کلارکسون در سال 1982 در پست‌های مهم و خطیری حضور داشته است. وی در سال 2001 به عنوان نخستین پروفسور برجسته کلارکسون برگزیده شده و همچنین به پاس خدمات علمی و تحقیقاتی شایسته اش در آوریل 2004 جایزه ویژه یک میلیون دلاری دریافت کرد.

پروفسور احمدی که عمده تحقیقاتش در عرصه علوم محیط‌زیستی و کشاورزی است از حمایت آژانس حفاظت محیط‌زیستی آمریکا، وزارت انرژی، بنیاد ملی علوم، ناسا و شرکت‌های سرشناسی نظیر IBM و زیراکس درخصوص تحقیقاتش برخوردار است.

پروفسور احمدی مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه پوردو و مدرک دکتری را نیز در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه پوردو دریافت کرده است. وی پیش از این نیز ریاست دانشکده مهندسی شیراز را بر عهده داشته است.

علاوه بر این برخی افتخارات ایشان عبارتند از:

• مدال تحقیقاتی برای ارتقاء پژوهش در ایران، 1975.
  • جایزه بنیاد البرز به عنوان دانشمند برجسته در ایران، 1976.
  • جایزه وزارت فرهنگ و آموزش عالی برای پژوهش‌های ممتاز، تهران، ایران، 1978.
  • مدال پژوهشی، تهران، ایران، 1978.
  • عضو هیأت علمی برجسته دانشگاه کلارکسون، 1984 و 1988.
  • استاد راهنمای برجسته دانشگاه کلارکسون، 1986، 1988، 2002.
  • عضو هیأت علمی برجسته دانشگاه کلارکسون، 1986.
  • جایزه تکنولوژی پودر ژاپن، 1991.
  • عضو افتخاری فرهنگستان علوم ایران، 1996.
  • عضو افتخاری انجمن مهندسان مکانیک ایران، 1996.
  • عضو ارشد انجمن مهندسان مکانیک ایران، 1997.
  • اولین استاد برجسته دانشگاه کلارکسون، 2001.
  • چهره ماندگار در مهندسی مکانیک، ایران، 2003.
  • جایزه عمرخیام، مجله ساینتیا ایرانیکا، دانشگاه شریف، ایران، 2006.
  • Lifetime Research Achievement Award، دانشگاه کلارکسون 2015.
  • عضویت در بالاترین انجمن افتخاری کلارکسون، دانشگاه کلارکسون 2015.
  • جایزه پژوهشگر فریمن،  ASME-2016.
  • مدال نودمین جشن سالیانه مهندسی سیالات، ASME-2016.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها سخنرانی علمی «پروفسور گودرز احمدی»، عضو هیات علمی و رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کلارکسون آمریکا در پژوهشگاه هوافضا