همایش ملی «بین‌المللی سازی آموزش عالی در ایران»

همایش آموزش عالی

همایش ملی «بین‌المللی سازی آموزش عالی در ایران» در دانشگاه علامه طباطبایی در تاریخ 18 بهمن 96 برگزار شد. مدیر و کارشناس دفتر همکاری‌های علمی و روابط امور بین‌الملل پژوهشگاه هوافضا نیز در این همایش حضور داشتند.

موضوع این همایش در رابطه با «بین‌المللی سازی آموزش عالی و راهکارهای مربوط به آن» بود. این همایش یک روزه در راستای کمک به آموزش عالي کشور در راه توسعه‌ آموزش عالی بین‌المللی‌، با هدف تمرکز بر نظريه‌ها و تجربه‌های متناسب با سياست‌های علمي و مختصات فرهنگی کشور و بالا بردن استعداد «بين‌المللی سازی» آموزش عالی، در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد.

در این همایش مطالعات شش دانشگاه کشور در طول سه سال در خصوص راهکارهای مختلف بین‌المللی سازی آموزش عالی، مانند اعزام و دعوت اساتید (حضور اساتید ایرانی در خارج از کشور و حضور اساتید خارجی در ایران)، تبادل دانشجو (جذب دانشجویان خارجی و اعزام دانشجویان ایرانی)، افزايش سطح همکاری علمی بين اعضای هیات علمی (سفرهای هدفمند اعضای هیات علمی و فرصت‌های مطالعاتی)، انجام پروژه‌هاي مشترک پژوهشی و برگزاری دوره های مشترک آموزشی تحقیقاتی (بین ایران و دیگر مراکز علمی معتبر)، حضور دانشجویان در عرصه رقابت‌های بین‌المللی، فروش يا مبادله توليدات علم و فناوري کشور،جذب سرمایه از موسسات بین‌المللی و غیره بررسی شد.

محورهاي ارائه شده در این همایش عبارتند از:

1. جهانی سازی و بین‌المللی سازی

2. برنامه‌ریزی راهبردی بین‌المللی

3. بین‌المللی سازی آموزش عالی و دیپلماسی علمی ایران

4. مدل‌ها و خدمات دفاتر امور بین‌الملل

5. فرصت‌های شبکه‌سازی بین‌المللی

6. برنامه کسب و کار دانشگاه در راستای بین‌المللی سازی

7. جذب سرمایه و مدیریت برنامه‌های بین‌المللی

جهت دریافت اطلاعات کامل‌تر در خصوص محتوای این همایش می‌توانید به سایت دانشگاه علامه طباطبایی مراجعه فرمایید.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها همایش ملی «بین‌المللی سازی آموزش عالی در ایران»