هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران

هشتمین نمایشگاه توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران و سازمان صنایع هوایی با هدف ارائة توانمندی شبکة زنجیرة تأمین قطعات هوایی و هوافضایی و ایجاد ارتباط بین این شبکه و تولیدکنندگان وسایل پرنده در تاریخ‌های 7 تا 10 آذر 1396 در محل مرکز نمایش‌های هوایی برگزار شد.

در این نمایشگاه اتحادیة صنایع هوایی و فضایی ایران به‌عنوان نمایندة بخش خصوصی و سازمان صنایع هوایی به‌عنوان نمایندة وزارت دفاع در کنار حدود 150 شرکت مختلف که عمدتاً دانش بنیان هستند، شرکت داشتند.

نکات مهم نمایشگاه امسال:

• نمایش‌ پروازی هواپیماهای مدل که بیانگر قدرت فناورانه و قطعه‌سازی صنعت هوایی و فضایی ایران است.
  • ارائة حدود 1000 محصول دانش بنیان در حوزة صنعت هوایی و فضایی.
  • غرفه‌ها متناسب با موضوع فعالیت، در سالن‌های متعدد تفکیک شده بودند که نسبت به سال گذشته نظم و انسجام خوبی داشتند.
غرفة منظومه: پیشخوان پهپاد کلیاک (کلیاک حائز رتبة دوم کشوری در مسابقات امسال طراحی و ساخت پهپاد پژوهشکده شهیدرضایی دانشگاه صنعتی شریف شده است).

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران