Dr. Alexey alexeev

مطابق روال گذشته، به منظور ارتقاء سطح دانش و اطلاعات جامعه علمی و دانشگاهی، پژوهشگاه هوافضا اقدام به برگزاری سلسه سخنرانی‌های علمی نموده و در این راستا از اساتید مجرب داخلی و خارجی به منظور ارائه سمینار دعوت به عمل می‌آورد. حضور در این سمینارها و نشست‌های علمی برای عموم اساتید، دانشجویان و سایر علاقمندان آزاد می‌باشد.

در 29 مهرماه سال جاری سمینار بررسی و معرفی سامانه‌های رشد اپیتکسی به روش پرتو مولکولی با دعوت از دکتر آلکسیو و دکتر پتروف از کشور روسیه، برگزار شد که به تشریح عملکرد و کاربردهای سیستم-های رشد MBE و جایگاه این سیستم‌ها در صنعت میکروالکترونیک و نانوالکترونیک پرداختند. دکتر آلکسیو علاوه بر توضیحات جامعی که در خصوص عملکرد سیستم‌های MBE ارائه کردند، مروری نیز بر سیستم‌های متنوع ساخت شرکت SemiTeq داشتند. همچنین، چالش‌های عملکردی سیستم‌های رشد MBE تشریح شد و راه‌کارهای مطلوب ارایه گردید. در پایان سخنرانی، دکتر آلکسیو و دکتر پتروف به سوالات حضار محترم شرکت کننده در این سخنرانی پاسخ دادند. این سخنرانی با استقبال اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های تهران در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.

گزارش تصویری:

Alexey alexeev and petrov

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها برگزاری سمینار بررسی و معرفی سامانه‌های رشد اپیتکسی به روش پرتو مولکولی؛ دکتر آلکسیو و دکتر پتروف