هفته جهانی فضا

Sample image

برنامه هفته جهانی فضا در تاریخ ۴ تا ۱۰ اکتبر، مصادف با ۱۲ تا ۱۸ مهر امسال به‌منظور فرصتی برای تبیین اهمیت مسئله هوافضا، فضانوردی و بزرگداشت بزرگ‌ترین دستاوردهای بشر در فضا برای جوانان و نوجوانان علاقه‌مند در سراسر جهان برگزار می‌شود.

مکان: پژوهشگاه هوافضا

زمان:1392/7/16

هر ساله، کمیته بین‌المللی هفته جهانی فضا طی هماهنگی با دفتر سازمان ملل متحد در امور فضا پیامی برای هفته جهانی فضا انتخاب می‌کند و از شرکت‌کنندگان در مراسم این هفته خواسته می‌شود تا این موضوع را به وقایع هفته جهانی فضا مرتبط کنند. پیام سال ۲۰۱۳ به‌منظور بزرگداشت این مهم، «کشف مریخ، در راستای شناخت بهتر خودمان و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم» است.

پژوهشگاه هوافضا به‌منظور اشاعه فرهنگ فضا و فضانوردی در کشور، به‌خصوص در میان دانش‌آموزان که آینده‌سازان این مرز و بوم هستند هرساله در هفته جهانی فضا حضوری فعال و مثمر ثمر داشته است.

امسال نیز به رسم هرساله پژوهشگاه هوافضا با شعار: «شناخت فضا برای حفظ زمین » در راستای ارتقای دانش هوافضایی جوانان و نوجوانان با برگزاری مراسمی در روز سه‌شنبه مورخ ۱۳۹۲,۰۷,۱۶ از ساعت ۹ الی ۱۳ میزبان این مراسم بود.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی همایش‌ها و کنفرانس‌ها هفته جهانی فضا